5 voordelen van laminaat

Waar laminaat vroeger niet zo populair changed into,  https://www.sastudios.media/ kiezen steeds meer mensen tegenwoordig voor een laminaatvloer. Dit is te danken aan de vele voordelen die een laminaatvloer bezit. We vertellen u graag meer over de five belangrijkste voordelen van laminaat.

Laminaat
Wat is laminaat?
Laminaat bestaat uit verschillende soorten verlijmde lagen. De bovenste laag is een fotoprint met een slijtlaag. Daaronder vinden we de tussenlaag gemaakt van fijngemalen houtvezels.

De onderste laag is papier gedrenkt in kunsthars en werkt als contralaag waardoor de vloer stabiel blijft liggen. De verschillende lagen samen vormen het laminaat.

De five voordelen van laminaat
Gemakkelijk te leggen
Een voordeel van laminaat ten op opzichte van andere vloeren is het gemak van het leggen. Met een clicksysteem is laminaat gemakkelijk te plaatsen.
Bovendien kan laminaat mee worden genomen naar een andere woning na een verhuizing.
Gemakkelijk te onderhouden
Door regelmatig te stofzuigen en te dweilen met een licht vochtige doek is een laminaatvloer gemakkelijk te onderhouden. Verder heeft laminaat geen periodiek onderhoud nodig.
Prijs
Misschien wel een belangrijk voordeel om voor laminaat te kiezen. De prijs is lager omdat het niet uit echt hout bestaat en er geen kosten gemaakt hoeven te worden voor het leggen. De prijzen in laminaatvloeren kunnen variëren. De vuistregel is dat duurder laminaat kwalitatief beter is.
Moeilijk te onderscheiden van echt hout
Voorheen became het verschil tussen echt hout en laminaat erg groot. Tegenwoordig komen laminaatvloeren dicht in de buurt van echt hout. Dankzij het reliëf en de structuur is een laminaatvloer lastig van een echte parketvloer te onderscheiden.
Groot assortiment
Er zijn ontzettend veel verschillende dessins te vinden voor laminaat vloeren. Ideaal dus om een persoonlijke touch te geven aan een nieuwe vloer.
Parket ExQuisit
Vanwege de populariteit zijn er veel verschillende soorten laminaatvloeren te vinden. Parket ExQuisit helpt u graag bij het vinden van de perfecte vloer! Kom eens langs in onze 2000 m2 grote showroom om onze vloeren in het echt te bekijken.

Meteen verliefd geworden op uw nieuwe vloer? Wij hebben in onze 2000 m2 genoeg op voorraad staan. U kunt uw vloer direct meenemen, wij encumbered zelfs uw car in. Is uw car te klein? Geen probleem, wij lenen onze bestelbus graag aan u uit. Deze krijgt u het eerste uur inclusief benzine free of charge mee.

NEEM CONTACT OP
Onderhoud
Deel dit bericht met anderen!
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppPinterestE-mail
Meest recente berichten
Parket Exquisit bestaat 25 jaar!
Parketvloer schuren Gelderland
Wat is een PVC vloer?
Five voordelen van laminaat
Vloerverwarming onder een houten vloer
Archief
mei 2020
februari 2020
december 2019
september 2019
mei 2019
februari 2019
oktober 2018
WAAROM PARKET EXQUISIT?
– Meer dan 20 jaar ervaring
– Grootste showroom van Nederland
– CBW gecertificeerd
– Uitstekende provider

OPENINGSTIJDEN
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18.00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00

Koopzondag:

Zondag 6 september van 12.00 tot 16.00 uur.
CONTACTGEGEVENS
PARKET EXQUISIT BV
Nijverheidsweg 12
6662 NG Elst (Gelderland)

Telefoon: 0481 377773
privacyverklaring

Exquisit Parket Elst B.V. Is alrightte vinden op www.Parket-information.Nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *